Chinli®-Tuina, Chinese lichaamsmassage

Wilt u krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage volgens eeuwenoude Chinese technieken? Dit zijn massagetechnieken volgens de oorspronkelijke Chinese filosofie en wijsheid. Dan is de Chinli®-Tuina Lichaamsmassage iets voor u. In China is massage (tuina) al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling. De effecten die men hiermee bereikt zijn enorm.

Chinli®-Tuina massages stimuleren en reguleren het meridiaansysteem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Ze voeden het lichaam en zorgen dat lichaam en geest in balans blijven. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans.

In de Chinli®-Tuina zijn diverse massagetechnieken, zoals Moxa, Cupping, Guasha en Kruidenkompressen deze worden in China op effectieve wijze in combinatie met lichaamsmassages toegepast. De massages zijn zowel preventief als voor genezing. Een van de technieken is cupping, een methode waarbij via het vacuüm zuigen van de huid, blokkades op een effectieve manier worden opgelost. Ook deze techniek wordt al vele duizenden jaren met goede resultaten toegepast in de Chinese Geneeskunde.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Twijfelt u dan niet om contact op te nemen via info@francisvanwouw.nl of bel 06-18310908.