Wil je mij als coach?

 

coach counseling

Veel mensen kiezen ervoor om naar een coach te gaan. Je wilt in jezelf investeren en aan je persoonlijke ontwikkeling en doelen werken.

Of misschien heb je een probleem of wil je werken aan meer zelfvertrouwen? Er kunnen vele redenen zijn om gecoacht te worden en een coachingsgesprek of coachtraject aan te gaan.

Een goede coach kan veel voor zijn cliënten betekenen, mits de cliënt daar open voor staat. Wat de reden ook mag zijn dat je gecoacht wil worden, ik ben er voor jou. Dat betekent dat er aan het begin van het traject afspraken gemaakt worden tijdens het intakegesprek. Dat betekent ook dat je vertrouwen in je coach moet hebben en dat er een klik is. Het is belangrijk een coach te kiezen die bij je past.

Belangrijk is om te beseffen dat een coachingsgesprek een unieke kans is om te investeren in jezelf, te reflecteren, te groeien, of op zijn minst wat stoom af te blazen. Niet veel mensen krijgen, of nemen, deze kans. Vaak willen mensen alleen gehoord worden en door goed te luisteren kan de coach vaak al veel ruimte creëren bij zijn cliënt.