Ontspanningsmassage gegeven door FrancisDe ontspanningsmassage is zoals de naam al aangeeft, puur om te ontspannen. Deze massage is niet therapeutisch bedoeld of voor het behandelen van chronische pijn of lichamelijke ongemakken.

Deze massage kan worden afgestemd op je specifieke wensen. Mijn praktijk is een rustige en comfortabele omgeving met eventueel muziek op de achtergrond.

 

Een ontspanningsmassage is een luxe massage en is geen massage waarbij het diepe weefsel gemasseerd wordt, het is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.

Bij de ontspanningsmassage kunnen naar wens de rug, benen, armen en hals gemasseerd worden.

Eventueel kan er een aromatherapie behandeling aan toegevoegd worden. Met een hoge kwaliteit aromatherapie oliën kan een holistische ervaring er voor zorgen dat er nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans ervaren wordt.

Tegenwoordig hebben veel mensen een stressvol leven en nemen we weinig tijd voor ons zelf. Een ontspanningsmassage is uitermate geschikt om een moment van ontspanning aan jezelf te geven. Het zal zowel je lichaam als je geest ontspannen. Hierdoor ben je even weg van de stress. Je kunt kiezen voor een massage van 30 minuten, 1 uur, 1,5 of zelfs 2 uur.

Een ontspanningsmassage is een zachte massage en verbeterd de circulatie, het verminderd spierpijn en het bevorderd de algehele ontspanning. Hoeveel tijd neem jij om je zelf te verwennen met een ontspannen massage?