Ik ben Francis en ik heb vele jaren ervaring als helend mediumcoach en counselor.

Tijdens een consult kan ik gebeurtenissen, situaties of emoties bij anderen waarnemen door heldervoelen, helderweten, helderzien, helderhoren en of helder te ruiken.

Als kind was ik al erg gevoelig en die sensitiviteit is in de loop van mijn verdere leven ontwikkeld. Ook heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en gegeven. Ik heb ervaren en geleerd dat ik kan waarnemen in het verleden, heden en/of toekomst door af te stemmen op de energie met uitdrukkelijke toestemming van de vraagsteller. Ik fungeer in feite als een doorgeefluik van informatie en helende energie. Ik kan informatie over jezelf geven en kenbaar maken wat momenteel belangrijk voor jou is. Het geeft inzicht in jezelf. Het is aan jou, wat je met deze informatie doet.

naar jezelf luistert en daar naar handelt. Je zult je op den duur anders/beter gaan voelen. Misschien mag je ook ervaren dat je gezondheid verbeterd is of veel draaglijker is geworden.