Je leert in deze cursus je intuïtie ontwikkelen en te vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt. Je kunt het zien als een ontdekkingsreis door jezelf. Het doel van de workshops is het leren vertrouwen op je intuïtie, contact maken met je innerlijk en je leert om te gaan met energie.

Tijdens de workshop krijg je theorie aangeboden maar er zullen ook veel oefeningen zijn. Je krijgt veel middelen aangeboden om wat je geleerd hebt ook dagelijks toe te passen. De hoofdlijnen staan vast, maar ik speel ook in op de groep, waardoor iedere groep een uniek en afgestemd programma krijgt. Er blijft altijd de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen, want ik werk met kleine groepen.

De workshop/cursus Intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die zich intuïtief en spiritueel wil ontwikkelen. Na afronding van de gehele cursus of diverse workshops heb je geleerd contact te maken met je innerlijke stem en te vertrouwen op je intuïtie. Je kunt op een juiste manier omgaan met energie en weet hoe je balans brengt in je leven. Je bent een stabieler persoon die durft te vertrouwen op innerlijke kracht. Met deze workshops Intuïtieve ontwikkeling liggen er nieuwe wegen voor je en gaan deuren open!

De gehele cursus wordt in 10 hele lesdagen gegeven, 1 lesdag per maand.
Nieuw! Ook te volgen als Weekend Workshop.

Onderwerpen

· De verschillende soorten intuïtie

· Alles over gevoelig en sensitief zijn. Manieren om je zelf af te schermen en te ontladen.

· De verschillende soorten paranormale vermogens

· Omgaan met energie

· Alles over de chakra’s

· De aura, de kleuren en lagen.

· De Haralijn en wezenster, de diepere energieniveaus van je lichaam

· Wat kun je met blokkades en trauma’s doen

· Visualiseren

· Het schoonmaken van relatiekoorden

· Werken met gidsen